Консультація онкогінеколога

Гінеколог-онколог (онкогінеколог) — це фахівець, який займається питаннями діагностики та лікування новоутворень жіночої репродуктивної системи, які можуть бути як злоякісними, так і доброякісними.  

Записатись на прийом
Головна » Послуги » Гінекологія » Консультація онкогінеколога
Коротко

Гінеколог-онколог (онкогінеколог) — це фахівець, який займається питаннями діагностики та лікування новоутворень жіночої репродуктивної системи, які можуть бути як злоякісними, так і доброякісними.  

Але хоча в останні роки онкологічні патології статевих органів все частіше стали діагностуватись у молодих жінок, все ж таки вони, на відміну від інших ракових захворювань людини,  досить ефективно можуть бути визначені на ранніх термінах. Що, в свою чергу, є запорукою успішного лікування. Для цього варто лише раз на рік відвідувати гінеколога-онколога та проходити повне обстеження.

Які захворювання лікує онкогінеколог

Доброякісні патології:

Злоякісні гінекологічні захворювання:

  • Рак шийки матки;
  • Рак матки;
  • Рак ендометрію;
  • Рак яєчників;
  • Рак маткових труб;
  • Рак вульви;
  • Рак піхви.

Кому варто звернутись до гінеколога-онколога

Є деякі групи ризику жінок, яким варто бути особливо уважними до свого здоров’я, адже вони мають більший відсоток вірогідності розвитку злоякісних онкологічних патологій. В першу чергу, це жінки інфіковані вірусом папіломи людини (ВПЛ), особливо його злоякісними типами. Також у зоні підвищенної уваги є жінки, що: мають спадковий фактор серед родичів;  палять; мали ранній початок статевого життя; було багато абортів; мають багато статевих партнерів і часту їх зміну; в анамнезі спостерігається часті запальні захворювання репродуктивної системи; жінки з передраковими та фоновими захворюваннями; імунними або гормональними порушеннями.

Методи діагностики

У клініці ЮНОНА+ ми використовуємо ефективні методи діагностики онкологічних патологій, які наші лікаря застосовують як окремо, так і в комплексі, в залежності від індивідуального анамнезу пацієнтки.

Методи лікування

В залежності від типу захворювання та його тяжкості, гінекологи-онкологи клініки ЮНОНА+ використовують різні методи лікування чи хірургічні маніпуляції.

  • Консервативний метод (проведення противірусної, антибактеріальної терапії);
  • Радіохвильова хірургія патології шийки матки (атипові клітини руйнуються під дією радіохвилі методами конізації чи ексцизії);
  • Видалення поліпів шийки матки;
  • Видалення гострокінцевих кондилом (папілом).

Також для зручності у наші клініці є спеціальні пакети, які враховують дослідження з питань онкологічних захворювань:  Пакет «Жіночий check-up №1», Пакет «Жіночий check-up №2», Пакет «Здоров’я шийки матки», Пакет «Здоров’я жінки 25+», Пакет «Здоров’я жінки 30+», Пакет «Здоров’я жінки 40+».

Запис до лікаря
Ваше місто

Ваше ім’я

Номер телефону

Зручна дата

Для підтвердження вільної дати прийому, Вам зателефонує адміністратор клініки, або запропонує найближчу можливу

Venus клініка Юнона плюс Ціни на послуги
Назва послуги Ціна, грн
Завантажити повний прайс
Прайс на всі послуги та лабораторні дослідження ви можете дізнатися, завантаживши файл, уточнити безпосередньо в клініці або за телефонами
Venus клініка Юнона плюс Колектив клініки
Консультація онкогінеколога Статті за напрямком