Вагінальний уз-ліфтинг

Після народження дитини, або в результаті зміни вікових процесів, жінка може зіткнутись з таким неприємним явищем, як вагінальна релаксація.

Записаться на прием
Главная » Услуги » Гинекология » Вагінальний уз-ліфтинг
Кратко

Після народження дитини, або в результаті зміни вікових процесів, жінка може зіткнутись з таким неприємним явищем, як вагінальна релаксація.

Простими словами, згладжується рельєф слизової оболонки піхви, знижується тонус її м’язів, зменшується чутливість.

Це супроводжується такими проблемами

  • Нетримання сечі (при чханні, кашлі, стрибках тощо);
  • Сухість інтимної зони, больовий синдром;
  • Опущення стінок піхви на початковому етапі;
  • Зниження яскравості сексуальних відчуттів при статевому контакті.

Чи можна з впоратись із цим не вдаючись до хірургічних маніпуляцій? Так.

Завдяки сучасній технології ультразвукового впливу HIFU, яку застосовують у своїй практиці лікарі-гінекологи клініки ЮНОНА+. З її допомогою можна безопераційним шляхом здійснити ліфтинг м’язів піхви і нормалізувати стан слизової оболонки.

Про процедуру

Ультразвукові хвилі мають стимулюючий вплив на слизову оболонку і м’язові волокна. Протягом 0,1 с обрані ділянки тканини піхви нагріваються до температури 65°C, що сприяє рекомбінації колагенових волокон.

УЗ хвилі апарата HIFU фокусуються на строго заданій глибині і певній площі. Тканини, розташовані за межами фокальної площини, не піддаються ніякому впливу, і після повної рекомбінації колагенових волокон відновлюється нормальний рельєф поверхні.

В результаті уз-ліфтингу поліпшується функціонування всіх тканин, відновлюється повнота сексуальних відчуттів, більш інтенсивно виробляється змазка і знижується сухість слизової, відбувається регенерація клітин, знижується кількість патологічних мікроорганізмів. Процедура проводиться двічі.

Щоб дізнатись більше про процедуру вагінального уз-ліфтингу та записатись на неї в клініку ЮНОНА+, телефонуйте. Або пишіть: +38 096 931 46 45 (Viber), info@yunona.in.ua, або в дірект в соціальних мережах  Facebook або Instagram.

Запись к врачу
Ваш город

Ваше имя

Номер телефона

Удобная дата

Для подтверждения свободной даты приема, Вам перезвонит администратор клиники, или предложит ближайшую возможную

Venus клініка Юнона плюс Цены на услуги
Назва послуги Ціна, грн
Скачать полный прайс
Прайс на все услуги и лабораторные исследования вы можете узнать, скачав файл или уточнить их непосредственно в клинике или по телефонам
Venus клініка Юнона плюс Коллектив клиники
Вагінальний уз-ліфтинг Статьи по направлению